Ίνμπομ, ο «μάγος» που κάνει τα πάντα!

Μία από τις ποιοτικότερες μεταγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια αποτελεί ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος είναι ικανός να αλλάξει τη μοίρα ενός παιχνιδιού με την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και να «εκτοξεύσει» ακόμη περισσότερο τον Θρύλο στο μέλλον.

Ο Νοτιοκορεάτης παικταράς ακόμα και σε ένα παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια ήταν αυτός ο παίκτης που έκανε την διαφορά, κάνοντας τα πάντα να γίνονται εύκολα και όμορφα. Το πόσο σημαντικός είναι φαίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρα όταν… λείπει.

Με τις εναλλαγές κατεύθυνσης και τις πάσες του. Που είναι απρόβλεπτες. Που έχουν ποδοσφαιρική... φαντασία. Χαρακτηριστική είναι ακόμα και η φάση του γκολ του Μπακαμπού και το πόσο αρμονικά και εντυπωσιακά συνεργάστηκε με τον Χάμες και τον Κονγκολέζο φορ.

Ο Χουάνγκ είναι με διαφορά ο πιο σημαντικός μέσος του ρόστερ του Ολυμπιακού και ο κορυφαίος του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο πιο ποιοτικός και οξυδερκής του δημιουργικός μέσος. Το κορυφαίο του οκτάρι και παίκτης που παλεύει σε όλους τους τομείς του. Ένας μάγος που κάνει τα πάντα στην ομάδα.

Για μία ομάδα είναι ευλογία να έχει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές που μπορούν να έχουν άγγιγμα σαν χάδι στην μπάλα, να τροφοδοτούν άμεσα και αποτελεσματικά τον συμπαίκτη τους και αυτού του είδους παίκτης είναι και  ο Ίνμπομ.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου