«Σε διαπραγματεύσεις με τον Σουάζο o Oλυμπιακός» (photo, videos)

Το όνομα του Γκάμπριελ Σουάζο, ήρθε να προστεθεί σε αυτά που καταγράφονται στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες, για λογαριασμό του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Χιλής, ο 25χρονος άσος δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει με την Κόλο Κόλο, καθώς προτιμά να συνεχίσει στο εξωτερικό, έχοντας τρεις προτάσεις προκειμένου να κάνει το άλμα για την Ευρώπη, αλλά ο Θρύλος είναι αυτός που έχει κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο για την υπογραφή του, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όπως τονίζεται στο «Al Aire Libre» της Χιλής, ο Γκάμπριελ Σουάζο μένει ελεύθερος την 1η Ιανουαρίου 2023, γεγονός που κάνει πολύ πιο απλή την περίπτωσή του. Εφόσον βέβαια είναι υπαρκτά αυτά που υποστηρίζει η εν λόγω χιλιανή ιστοσελίδα.

Ο Γκάμπριελ Σουάζο είναι 25 ετών, αγωνίζεται κατά βάση ως αριστερός ακραίος αμυντικός και βρίσκεται στην Κόλο Κόλο από τον Ιούλιο του 2015. Με την ομάδα της πατρίδας του έχει καταγράψει 192 συμμετοχές με 9 γκολ και 13 ασίστ, ενώ φέτος έχει 35 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ. Πέραν αυτών, έχει 5 συμμετοχές με την Εθνική Χιλής.