Ο Μίτσελ βγήκε μπροστά! «Εγώ φταίω, μπορούμε να το γυρίσουμε»

Το να είσαι προπονητής σε μια ομάδα δεν σημαίνει μόνο να καθοδηγείς τους παίκτες τακτικά στο γήπεδο. Δεν σημαίνει να έχει την ευθύνη μόνο των αγωνιστικών θεμάτων. Κάθε άλλο. Πρέπει να είναι και ψυχολόγος, να είσαι και καθοδηγητής συνολικά, προς τους παίκτες τους οποίους έχεις στο πλευρό σου.

Αυτό κάνει και ο Μίτσελ αυτή τη στιγμή. Σε μια στιγμή απογοήτευσης, μετά το «χαρακίρι» στα Γιάννενα. Δείχνει τον δρόμο. Καθοδηγεί και αναπτερώνει.

Το έργο του Θρύλου, για ολική ανατροπή στην κατάταξη δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, αλλά σύμφωνα με τον Ισπανό τίποτα δεν έχει τελειώσει και η ομάδα του μπορεί να πετύχει το comeback, αρκεί να πιστέψει στις δυνατότητές της.

«Πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Αναλυτικά τα όσα τους είπε:

«Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Κανείς άλλος. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά να σταματάμε να παίζουμε. Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι.

Εμείς το πιστεύουμε. Πιστεύουμε σ’ εσάς και σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Να πιστεύετε και εσείς στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε»