Θετική εμφάνιση και τρίποντο για τον Ολυμπιακό Β’!

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League πήρε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Οκκά πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και νίκησαν με 1-0 την Προοδευτική, στο κεκλεισμένων των θυρών, Ρέντη. Το «χρυσό» γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χρυσόπουλος με κεφαλιά στο 28', ενώ δοκάρι είχε ο εξαιρερικός για μία ακόμη φορά, Κώστή, ο οποίος είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ολυμπιακός Β’ είχε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 4’. Ο Μαρίνος έβγαλε τη σέντρα, ο Μαυρουδής έκανε κεφαλιά-πάσα στον Μπα, όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 6’, ο Νταμπό γέμισε για τον Μαρίνο, εκείνος βγήκε σε τετ α τετ με τον Καραργύρη, ωστόσο ο γκολκίπερ της Προοδευτικής απέκρουσε σωτήρια και κράτησε το 0-0.

Μετά από αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στο 28’, οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Οκκά ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ! Ο Κωστή εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρυσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Β’ ομάδα του Θρύλου έψαξε και δεύτερο γκολ, όμως ο Καραργύρης μπλόκαρε το σουτ του Μπα στο 40’ και κράτησε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Δυναμικά θέλησε να μπει στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’, που άγγιξε το 2-0 με τον Κωστή στο 56’! Ο Κύπριος άσος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα. Στο 63’, ο Κωστή άγγιξε για άλλη μία φορά το γκολ, αφού η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δοκίμασε να εκτελέσει απευθείας ένα κόρνερ, η μπάλα πήρε φάλτσα, αλλά πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Το σκορ δεν άλλαξε έως τη λήξη της αναμέτρησης και έτσι η ομάδα του Γιάννη Οκκά έκανε αυτό του έπρεπε κόντρα στην ομάδα του Κορυδαλλού.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Λάιντνερ (78’ Κεραμίδας), Μπα (61’ Καράκουτης), Καλογερόπουλος, Νταμπό (78’ Λιάτσος), Μαυρουδής, Μαρίνος (75' Αργυρίου), Βοΐλης (78’ Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Προοδευτική (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Φάζος, Πάβλας (54’ Σινγκ), Τζανουλίνος (54’ Γιόβιτς), Αγγελόπουλος (79’ Νομικός), Μεγαρίτης (73' Πίσσας), Ευθυμίου (79’ Γκαργκαλατζίδης), Λαζαρίδης, Γιαννιτσάνης.