To MEGA για την «σφαγή» στην Καλλιθέα! (video)

Ο Ολυμπιακός, διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις του διαιτητή που αλλοίωναν το αποτέλεσμα, δεν βγήκε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της ομάδας Β΄ με την Καλλιθέα, του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το ποδόσφαιρο του Μπαλτάκου, του Μπένετ, του Μάνταλου σε ένα πρωτάθλημα που βουλιάζει στον βούρκο.

Και μια ακόμη απόδειξη του πόσο χαμηλά μπορούν να οδηγήσουν το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο; Όσα συνέβησαν στο Ελ Πάσο στον αγώνα της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Β΄ που αποχώρησε στην ανάπαυλα μετά από μια ποδοσφαιρική σφαγή χωρίς ντροπή από τον διαιτητή Παπακωνσταντίνου και τους βοηθούς Γάκο και Ψύλλο.

Ο Ολυμπιακός που προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Κωστή για να αναλάβουν δράση οι διαιτητές. Σε μια φάση που στο ζωντανό φαίνεται ότι ο Κυνηγόπουλος είναι σε θέση οφσάιντ, έρχεται η ισοφάριση για την Καλλιθέα, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώνεται το… έγκλημα.

Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει σε 2 – 2 με αυτογκόλ του Ευαγγέλου με τους διαιτητές να το ακυρώνουν για άγνωστο λόγο.

«Ως εδώ και μη παρέκει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι φίλαθλοί του δε θα ανεχθούν ούτε μια ημέρα πλέον τα όργανα του παραποδοσφαίρου να ξεφτιλίζουν ότι έχει απομείνει. Το ζήτημα δεν είναι η ‘με το έτσι θέλω’ αλλοίωση αποτελέσματος στην Καλλιθέα και μάλιστα σε παιχνίδι με τηλεοπτική κάλυψη, που δείχνει και το θράσος τους.

»Σε κάθε αγωνιστική της Super League 2 γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες, τους παραβατικούς και τα πιόνια τους και πνίγονται ακόμα και οι ελάχιστες ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι.

Με την επίσημη ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός θέτει άπαντες προ των ευθυνών του, όπως είχε κάνει στις 5 Δεκεμβρίου καταγγέλλοντας με ονόματα και διευθύνσεις τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

«Όλοι πλέον καλούνται να πάρουν θέση. Με πρώτη την Πολιτεία και τον Υπουργό κ. Αυγενάκη. Θα αφήσουν το ποδόσφαιρο να πνιγεί στο βούρκο που το έριξαν ή επιτέλους θα το πάνε στην επόμενη ημέρα; Τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι πραγματικές ομάδες και οι φίλαθλοί τους και οι σοβαροί επενδυτές ή τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι παραβατικοί και το παρασκήνιο;

»Ας αποφασίσουν όλοι χωρίς εξαίρεση. Ή θα είναι με το ποδόσφαιρο η με το βάλτο. Η θα είναι δίπλα μας να πάμε παρακάτω και να έχει ελπίδα το άθλημα ή θα συντριβούν μαζί με το παραποδόσφαιρο».

Ο Ολυμπιακός είχε προειδοποιήσει πως δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να παίξει μαζί του. Και οι εξελίξεις αναμένονται πλέον ραγδαίες.

Πήγη: megatvcom