«Φουλ» επιθετικό σχήμα στην αρχή της αντεπίθεσης!

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος φτάνει και έτσι ο Ολυμπιακός ανεβάζει «στροφές» για το ματς της Τετάρτης (21/12, 20:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες», για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από το επιβλητικό 4-1 κόντρα στον Ατρόμητο και την επικείμενη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλουν να πραγματοποιήσουν ακόμη μία καλή εμφάνιση και να κάνουν νέα αρχή με νίκη.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η μεγάλη ανατροπή και η επιστροφή στην κορυφή. Τίποτε άλλο. Και σε αυτό το πλαίσιο, ο Μίτσελ σκέφτεται να παρατάξει τον Θρύλο με ένα άκρως επιθετικό σχήμα στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ, ώστε να πάρει το «διπλό» και να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός κόουτς δείχνει να σκέφτεται τη χρησιμοποίηση των Χάμες, Φορτούνη, Μπιέλ και Ελ Αραμπί ως τετράδα στην μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά και τη χρησιμοποίηση των Ίνμπομ Χουάνγκ και Εμβιλά στον άξονα! Σκέψη η οποία φανερώνει την αστείρευτη ποιότητα του «ερυθρόλευκου» ρόστερ που είναι γεμάτο «όπλα» και εμπειρία!