Αυτά που κρατάει και αυτά που οφείλει να διορθώσει

Αρκετά θετικά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό του, επί ισπανικού εδάφους, με αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης. Όπως έδειξε και ορισμένα αρνητικά στοιχεία, τα οποία οφείλει να διορθώσει. Στο εντυπωσιακό 3-3 κόντρα στη βελγική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απειλητικοί-δημιουργικοί. Όπως πρέπει δηλαδή. Δημιούργησαν ευκαιρίες και έστειλαν την μπάλα στο πλεχτό, ενώ θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλα γκολ. Στην άμυνα, ωστόσο, υπήρξαν θέματα που χρίζουν βελτίωσης.

Εν ολίγοις, σε αυτό το φιλικό ο Θρύλος κρατάει ότι έκανε στην επίθεση. Ήταν εξαιρετικός σε αυτό τον τομέα χθες. Όπως κρατάει και ότι έκανε και στην άμυνα, αλλά για να το διορθώσει. Δεδομένα θα πρέπει να γίνει πιο «σφιχτός» και να μην δέχεται τόσο εύκολα γκολ. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Μίτσελ.

Όπως και να ‘χει, η ομάδα δείχνει να δουλεύει στο σωστό δρόμο και στη σωστή κατεύθυνση. Έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της, όμως θα χρειαστεί να δουλέψει και άλλο, για να «ανέβει» ακόμη περισσότερο, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να εμφανιστεί πιο «κλειστή» πίσω και να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στα αμυντικά της καθήκοντα.