Πιο δυνατό φιλικό για τον Θρύλο

Τη σκληρή δουλειά συνεχίζει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία, πραγματοποιώντας τη χειμερινή του προετοιμασία. Όμως, η δουλειά και η ομάδα χρειάζονται πρόοδο. Κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί μέσα από τις διπλές και δυνατές προπονήσεις, αλλά και από τα φιλικά ματς. Στο πρώτο του «τεστ», απέναντι στη Χάντερφιλντ, ο Θρύλος δεν έκανε μόνο το καθήκον του, αλλά έδειξε αρκετά καλή εικόνα. Γεγονός, που σίγουρα ευχαριστημένο τον Μίτσελ, που κοιτάει πλέον το επόμενο φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης, το απόγευμα της Κυριακής (4/12, 16:00).

Ένα πολύ πιο δυνατό φιλικό για τον Θρύλο, όπου ανεβαίνει και το επίπεδο. Άλλωστε, αυτό είναι το ζητούμενο. Άπαντες θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει επίπεδο. Το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν μεγαλύτερη... αντίσταση, κόντρα στη βελγική ομάδα. Η Σταντάρ του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, αποτελεί ένα καλό ευρωπαϊκό κλαμπ και είναι δεδομένα καλύτερη από τη Χάντερσφιλντ. Κάτι το οποίο λέμε με βάση όσα είδαμε από την αγγλική ομάδα, η οποία δεν δυσκόλεψε καθόλου τον Ολυμπιακό.

Όπως και να ‘χει, ο Μίτσελ δεν μπορεί να μην είναι... ικανοποιημένος. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα φιλικό πιο υψηλού επιπέδου σε σχέση με αυτό κόντρα στη Χάντερσφιλντ, ενώ θα ακολουθήσει και το πιο δυνατό κόντρα σε μία ομάδα της Premier League. Ο λόγος για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.