Θα είναι ο Ιβάν ο επόμενος; Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης!

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να το αποκάλεσαν αναδιάρθρωση, όσον αφορά το οργανόγραμμα της ομάδας, ωστόσο φαίνεται κάτι άλλο να... έρχεται. Μήπως η φυγή της οικογένειας Σαββίδη; Αναρωτιόμαστε. Ο Γιώργος Σαββίδης, πάντως, αποχώρησε! Βέβαια, τον είχαμε χάσει εδώ και αρκετό καιρό, αφού δεν εμφανιζόταν καθόλου. Και τώρα η αγωνία των οπαδών του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, καθώς πιστεύουν ότι ο Ιβάν θα είναι πιθανότατα ο επόμενος που θα την... κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, μιας και είναι σαν να μην... υπάρχει!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ρόλο Β’ Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Άγγελος Αναστασιάδης και εδώ γελάμε! Αφού συχνά-πυκνά έλεγε τα... καλύτερα για την οικογένεια Σαββίδη και αποθέωνε ως «οπαδός» και όχι ως προπονητής το τίποτα, που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια...

Βέβαια, στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν φαίνεται ακόμη ως πρόεδρος, όμως ο κρύος... ιδρώτας έχει λούσει ήδη τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Είναι λογικό μετά την αποχώρηση του Γιώργου... Μάλιστα, πολλοί πιστεύουν ότι η πόρτα άνοιξε και πως ο επόμενος που θα... πηδήξει από το καράβι θα είναι ο Ιβάν, λόγω της παρατεταμένης απουσίας του.