Πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς στο Ρέντη! (photos)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού παίζει πάντοτε μεγάλη μπάλα. Ακόμη και όταν η ομάδα δεν είναι καλά, ακόμη και όταν η ομάδα είναι στα κάτω της, ο κόσμος είναι εκεί και συνεχίζει να έχει φοβερή και τρομερή απόδοση. Με τη φωνή του, με το πάθος του, με τη θέλησή του να βλέπει την ομάδα να νικάει. Να κατακτά τίτλους, να πετυχαίνει τους στόχους της…

Οι οπαδοί του Θρύλου δεν αφήνουν ποτέ τον Ολυμπιακό μόνο του! Ποτέ, όμως! Και έτσι έκαναν και σήμερα!

 Ο «ερυθρόλευκος» λαός έδωσε βροντερό «παρών» στο Ρέντη, στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας του Μίτσελ, ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Περίπου, 5.000 οπαδοί, λοιπόν, δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε συνθήκες αγώνα και ζήτησαν με συνθήματα τόσο το διπλό στην Λεωφόρο όσο και το πρωτάθλημα από τους παίκτες της ομάδας.

O λαός του Θρύλου επιχείρησε να βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά χάρη στη φωνή του και τη θέλησή του για το «διπλό», μέσα στη Λεωφόρο!

Πάντως, αρκετοί ήταν κι εκείνοι που έμειναν απ’ έξω! Βλέπετε, σε κάποιο σημείο της προπόνησης οι πόρτες στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη έκλεισαν, μιας και δεν χώραγε άλλος κόσμος! Για τέτοια «τρέλα» μιλάμε!

Ο κόσμος έδωσε το μήνυμα στην ομάδα για την Κυριακή. Ξεκάθαρο μήνυμα...