Η σύμπτωση και ο οιωνός! (video)

Σχεδόν δύο ημέρες απομένουν για το μεγάλο ματς της Κυριακής (6/11, 19:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Το «αιώνιο» ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θέλουν πάση-θυσία τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί και να πλησιάσουν πιο κοντά στην κορυφή. 

Όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντοτε θα μπορεί κανείς να βρίσκει ενδιαφέροντα στατιστικά για τους «αιώνιους». Και ένα από αυτά έχει να κάνει με τη σύμπτωση-οιωνό, την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Θρύλος. Συγκεκριμένα, αν «ξεψαχνίσει» κανείς τα ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» την τελευταία δεκαετία, θα βρει μόλις μία φορά αγώνα τους, για το πρωτάθλημα, στις 6 Νοεμβρίου. Και αυτή ήταν κόντρα στους «πράσινους».

Για την ακρίβεια, ήταν 6 Νοεμβρίου του 2016, όταν οι Πειραιώτες είχαν υποδεχτεί στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, με τη διαφορά πως τότε αφορούσε την 10η αγωνιστική και τώρα την 11η. . 

Το ντέρμπι είχε βαφτεί «ερυθρόλευκο» από τους παίκτες του Πάουλο Μπέντο, οι οποίοι μέσα σε ένα ημίχρονο - και συγκεκριμένα το πρώτο - «καθάρισαν» το ματς με τα γκολ των Μποτία, Ελιονούσι και Ιντέγιε για το άνετο 3-0 επί του πελάτη! 

Θυμηθείτε το «γλέντι»: