Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο! «Διπλό» μέσα στη Λεωφόρο!

Ματς δίχως αύριο είναι για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι της Κυριακής, παρότι προηγείται η αναμέτρηση με τη Ναντ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ωστόσο, το μυαλό και η προσοχή όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Θρύλος, βέβαια, δεν έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει ακόμη το ματς, όπως κάνει ο «αιώνιος» αντίπαλός του, μιας και το προσεχές ματς με τη Ναντ τον εμποδίζει, ενόψει Παναθηναϊκού.

Προφανώς, ο Ολυμπιακός δεν θα αγνοήσει, ούτε θα αφήσει στην άκρη την αναμέτρηση με τους Γάλλους, την Πέμπτη (3/11), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό τους ευρωπαϊκό τρόπο, κάνοντας έστω μία νίκη στον όμιλο. Δεδομένα θα το παλέψει χωρίς ρισκάρει με αρκετούς βασικούς για διαφορετικούς λόγους, στο αρχικό σχήμα. Ο Μίτσελ θα προτιμήσει να προφυλάξει ορισμένους παίκτες, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και δη στο ματς με τη Ναντ. Κάπως έτσι ο Ισπανός κόουτς θα στραφεί σε άλλες λύσεις, με στόχο να πάρει το τρίποντο.

Όπως και να ‘χει, όλα τα... λεφτά είναι το κυριακάτικο ντέρμπι. Ο κόσμος του Θρύλου έχει απαιτήσει το «διπλό» στη Λεωφόρο και πολύ έκανε μετά το ματς με τη Λαμία. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να τα καταφέρει και να αποδείξει ότι κάνει δεν πρέπει να υποτιμά τον πρωταθλητή! Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι το τι θα γίνει με την κορυφή. Και τώρα και μετέπειτα, στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.