Ο Μίτσελ βγήκε μπροστά! «Πάμε για το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ευρώπη με  τον πιο σκληρό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης (27/10) στο Φράιμπουργκ και όπως είναι λογικό, το ηθικό των παικτών ήταν καταρρακωμένο. Η στενοχώρια όλων που βρισκόντουσαν στα  αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, για το γεγονός ότι όλα χάθηκαν με τον τρόπο που αυτό έγινε, ήταν μεγάλη.

Μόλις ο Μίτσελ μπήκε στα αποδυτήρια κατάλαβε την πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι παίκτες του και αμέσως ανέλαβε δράση θέλοντας να ανυψώσει ξανά το ηθικό τους.

Ο Ισπανός τεχνικός βγήκε μπροστά με ομιλία στους παίκτες του, προσπαθόντας να εμφυσήσει στους Πειραιώτες το μήνυμα πως αυτή η ισοπαλία είναι απλώς το ξεκίνημα για μια νέα, καλύτερη ημέρα.

«Πάμε για το πρωτάθλημα», το βασικό μήνυμα του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος ξέρει ότι η ομάδα την οποία έχει στα χέρια του, μπορεί και φέτος να πανηγυρίσει τίτλους.

«Είμαι περήφανος για ό,τι κάνατε σήμερα (την Πέμπτη) εδώ. Μην σκύβετε το κεφάλι. Να είστε χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξατε, για τον χαρακτήρα που βγάλατε στο γήπεδο. Δείξατε σήμερα τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός.

Είναι μια κακή ημέρα, ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλούς στόχους, τους οποίους πρέπει να πετύχουμε. Πάμε τώρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πάμε να δείξουμε σε όλους πως αυτή μας η εμφάνιση είναι ένα μήνυμα. Μην το βάζετε κάτω, μην απογοητεύεστε.

Πάμε για τους επόμενους στόχους. Πιστεύω σε εσάς. Και θα τα καταφέρουμε», είπε με μεγάλη ένταση στη φωνή του ο Μίτσελ, απευθυνόμενος στην ομάδα του!