Ολυμπιακός: Αλλαγές και… Μπακα-μπούμ έφεραν τη μεγάλη ανατροπή (video)

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο έχει μόλις τελειώσει. Ολα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού αγκαλιάζονται και πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ, μέσα στο Γεντί Κουλέ.
Μια νίκη που ήρθε με ψυχωμέvη ανατροπή, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές προβλημάτισαν.

Στο 40’ Ανδρέας Ντόι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη, με προβολή. Ο 19χρονος αμυντικός χαφ μπήκε στην 11άδα και έκανε το ντεμπούτο λόγω της προβλήματος της τελευταίας στιγμής με τον Βρσάλικο.

Στο ημίχρονο ο Μίτσελ πέρασε στο παιχνίδι Χάμες και Γκάρι Ροντρίγκες αντί Μασούρα και Ντόι αντίστοιχα και άλλαξε τελείως την εικόνα του αγώνα.

Μπορεί ο Μανδάς να νίκησε στο 51’ τον Κολομβιανό αστέρα του Ολυμπιακού από τα 11 βήματα, μετά από ανατροπή του Μεγιάδο στον Βρουσάι, αλλά 7 λεπτά μετά, ο Χάμες έβγαλε τρομερή κάθετη μπαλιά στον Γκάρι Ροντρίγκες για το 1-1

Στο 74′ ο Βαλμπουενά μπήκε στο γήπεδο αντί του Μπιέλ και στο 84’ έστειλε συστημένη την μπάλα στην Μπακαμπού, για την ολική ανατροπή του Ολυμπιακού.

Τρίτο γκολ σε δύο ματς πρωταθλήματος για τον Γάλλο, που έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για το 1-3.

Απίστευτα πράγματα στη Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ έχασε τρομερές ευκαιρίες. Άνοιξε το σκορ με τον Νάρει στο 73’, αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ο Λεβαδειακός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με εξαιρετικό σουτ του Μπελμόντ εκτός περιοχής.

Και στο 96 είδε τον Ζίβκοβιτς να ανατρέπει τον στον Μουτίνιο, ελάχιστα έξω από την περιοχή, όπως αποφάνθηκε το VAR. Ο Σέρβος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και χάνει το ντέρμπ με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Κοτάρσι έσωσε τουλάχιστον τον ένα βαθμό με μεγάλη επέμβαση στο φινάλε!

Πηγή: Megatv.com