Για Mαξίμοβιτς και Θρύλο γράφουν οι Ιταλοί! (photo,video)

Την περίπτωση του Nίκολα Μαξίμοβιτς, φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τζένοα, είναι στη λίστα των «ερυθρόλευκων» σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, αναφέρει ότι ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από την Τζένοα μετά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη εθνική κατηγορία της Ιταλίας, προτάθηκε στον Θρύλο.

Ο 30χρονος διεθνής Σέρβος έχει μείνει ελεύθερος αρχές Σεπτεμβρίου από τη Τζένοα ενώ έχει θητεία σε ομάδες όπως η Νάπολι, η Τορίνο και η Σπαρτάκ Μόσχας, και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

 «Ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ μπακ μετά τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Σάρτζα, στην οποία ο Ελληνας άσος ξανάσμιξε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρόμα, Μιραλέμ Πιάνιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Νίκολα Μαξίμοβιτς. Ο 30χρονος αποχώρησε από την Τζένοα, μετά τον υποβιβασμό των Ροσομπλού στη Serie B και έχει προταθεί στον ελληνικό σύλλογο».