Θετικό δείγμα γραφής από τον κεφάτο Φορτούνη!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τις υποχρεώσεις να είναι αρκετές σε Ελλάδα και Ευρώπη.  Ο Θρύλος είχε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το Σάββατο (24/9) στο Ρέντη. Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα για τους μη διεθνείς που είχε στη διάθεσή του και οι οποίοι αντιμετώπισαν τη β’ ομάδα με το ευρύ 6-0 να είναι το τελικό σκορ.

Ένας ποδοσφαιριστής που αναμφίβολα ξεχώρισε στο φιλικό του Σαββάτου (24/9) ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, έδειξε ορισμένα από τα στοιχεία που τον καθιέρωσαν στους «ερυθρόλευκους», αλλά έχει ακόμη δρόμο να διανύσει για να πιάσει την απόδοση που ξέρουμε ότι μπορεί.

Πάντως, ο 29χρονος άσος ήταν εξαιρετικός, είχε κίνηση, ενέργεια, περνούσε μπαλιές. Τρεις ασίστ έβγαλε, έφτιαξε τα τρία γκολ από τα έξι του Θρύλου και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Ωστόσο, είναι νωρίς να μιλάμε για τον Κώστα Φορτούνη των εξαιρετικών σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Έλληνας άσος πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να βγάλει στο γήπεδο με διάρκεια και συνέχεια, την τρομερή ποιότητά του.  Οπότε, έχει δρόμο να διανύσει για να πιάσει την απόδοση που ξέρουμε ότι μπορεί.