Αποφασίζει για το ρόστερ ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ επέστρεψε στην πάγκο του Ολυμπιακού μετά από 7,5 χρόνια με στόχο να επαναφέρει άμεσα τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών.

Μάλιστα, ένα θέμα στους «ερυθρόλευκους» αυτή την στιγμή είναι ο υπερβολικός αριθμός παικτών στο ρόστερ και αυτό θα λύσει άμεσα ο Μίτσελ , όπως επισήμανε μετά από ερώτηση που του έγινε στην επίσημη παρουσίαση του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός, ζήτησε να υπάρχουν μόνο 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες για να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα . Άρα αναμένεται να γίνει γενναίο… κόψιμο παικτών από το ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της πρώτης ομάδας υπάρχουν 37 ποδοσφαιριστές και 35 από αυτούς έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα κι ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν αποχωρήσει. Πρόκειται, για ένα μεγάλο νούμερο και καταλαβαίνει κανείς ότι για να γίνει πράξη αυτό που ζήτησε ο Ισπανός, τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ θα πρέπει με κάποιον τρόπο να φύγουν. Όπως είπε και ο ίδιος, δεν είναι εύκολο, αλλά θα γίνει.

«Όσον αφορά τον αριθμό των ποδοσφαιριστών, είναι πρόβλημα να έχουμε τόσους πολλούς παίκτες, είναι μειονέκτημα και για τον προπονητή και για την ίδια την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τερματοφύλακες. Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους γιατί θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες να συμμετέχουν, σε παίκτες που έχουν βρεθεί εκτός ευρωπαϊκής λίστας που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει αλλά ξέρω πως θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.