Επιτακτική ανάγκη το «διπλό» στο «Κλ. Βικελίδης»!

Τα δύο τελευταία αποτελέσματα κόντρα σε Βόλο και Φράιμπουργκ καλείται να αφήσει πίσω του ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από «γκέλα» στο πρωτάθλημα και ήττα με κακή εμφάνιση στο Europa League. Κι αυτό, διότι υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη, σήμερα Κυριακή (18/9, 20:00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, παρότι θα δώσουν έναν δύσκολο αγώνα, δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη είναι αναγκαίο για να επέλθει ηρεμία, αλλά και για να πάει η ομάδα στη διακοπή με την καλύτερη ψυχολογία.

Αν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι καθόλου έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν, πρέπει να κερδίζουν οπωσδήποτε τα ματς. Αυτό μετράει για την ώρα. Οι νίκες! Οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν με το που «δέσει» η ομάδα με τις νέες μεταγραφές. Ωστόσο, τώρα που δεν έρχονται οι νίκες, η πίεση ολοένα και αυξάνεται για τον Θρύλο. Το ξέρουν καλά οι Πειραιώτες, που καλούνται να γυρίσουν τον διακόπτη.

Η νίκη, λοιπόν, στην έδρα του Άρη είναι απολύτως αναγκαία για τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή, και για να την πάρει θα πρέπει να καταθέσει ψυχή και... σώμα στον αγωνιστικό χώρο.