Μέσα και οι Ίνμπομ, Βαλμπουενά, Αγκιμπού!

Πέρα τα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης», ο λόγος για τους Χάμες Ροντρίγκες, Σίντρικ Μπακαμπού και Ντιαντιέ Σαμασέκου, στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν τέθηκαν ξανά οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και ο Αγκιμπου Καμαρά.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος του Θρύλου, που αποτελεί βασικό «στυλοβάτη» της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων», μπήκε στην αποστολή και ίσως χρησιμοποιηθεί, μετά την απουσία του στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Ματιέ γυρνάει μετά την απουσία του κόντρα στη Φράιμπουργκ, ενώ ο νεαρός Αγκιμπού υπολογίζεται ξανά από τον Ισπανό τεχνικό, που τον είχε αφήσει εκτός πλάνων για τις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Europa League.

Σίγουρα, ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει όριο στους ξένους που μπορεί να συμπεριλάβει στην αποστολή του εκάστοτε αγώνα της Super League. Για αυτό, άλλωστε, δεν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και οι Παπέ Αμπού Σισέ, Πιέρ Κουντέ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, τους οποίους άφησε εκτός ο Κορμπεράν.

Θυμίζουμε την αποστολή του Θρύλου: Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο.