Ο Κούντε στα... ραντάρ της Μακάμπι Χάιφα!

Ο Πιέρ Κούντε έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων από το εξωτερικό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στην νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό και μία από τις οποίες φαίνεται ότι είναι η Μακάμπι Χάιφα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) υπήρξε δημοσίευμα στο Ισραήλ, σύμφωνα με το οποίο η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στον β’ προκριματικό του Champions League, καλοβλέπει την περίπτωση του Καμερουνέζου μέσου και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Mάλιστα,η ιστοσελίδα «WAZ» αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Μακάμπι έχουν εξαιρετική άποψη για τον διεθνή άσο, τον οποίο είδαν από κοντά, όταν η ομάδα του Ισραήλ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Οι Ισραηλινοί αναφέρονται επίσης στο ενδιαφέρον που έδειξε η Μπόχουμ των Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλου για την απόκτηση του Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η μεταγραφή.

Φέτος, ο Κούντε έχει αγωνιστεί ήδη σε 6 αναμετρήσεις με τα ερυθρόλευκα, ενώ συνολικά με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει 32 συμμετοχές, με 1 ασίστ, με το συμβόλαιο του να ισχυεί μέχρι το 2024.