Στη γωνία για Μαντί Καμαρά η Ρεν

Εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Μαντί Καμαρά ενδέχεται να υπάρξουν μετά τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Κι αυτό γιατί η Ρεν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 25χρονο μέσο από τη Γουινέα και βλέπει ζεστά την περίπτωσή του.

Η γαλλική ομάδα αναζητά έναν ποδοσφαιριστή στα χαρακτηριστικά του, μιας και θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη, η αγωνιστική πτώση του Αφρικανού χαφ τον τελευταίο του χρόνο στον Ολυμπιακό δεν δείχνει να επηρεάζει τη Ρεν, η οποία γνωρίζει την αξία και την ποιότητα που διαθέτει ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Όπως και να ‘χει, αναμένουμε εξελίξεις, ωστόσο όχι άμεσα. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προέχουν τώρα οι «μάχες» κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Μαντί Καμαρά να είναι εντός της λίστας για τα εν λόγω παιχνίδια. Άλλωστε, η Ρεν δεν έχει καταθέσει ακόμη κάποια πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας, παρότι ενδιαφέρεται.

Οι εξελίξεις, λοιπόν, αναμένεται να τρέξουν μετά το πέρας των αγώνων του Θρύλου με τους πρωταθλητές Κύπρου, στο θέμα της στο θέμα πώλησης του Μαντί Καμαρά, στη γαλλική ομάδα...