Footmercato: «Ρώτησε για Μαντί Καμαρά η Λιλ» (photo)

Την προσοχή του στραμμένη στη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει ο Ολυμπιακός, που θέλει πάση θυσία την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, πέρα από τον μεγάλο αγώνα με τους Σλοβάκους, ασχολούνται τόσο με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όσο και με τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ, καθώς ο Θρύλος είναι ανοιχτός στο να αξιολογήσει κάθε πρόταση.

Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει καθοδική αγωνιστική πορεία από την περσινή σεζόν, με τη Λιλ τη δεδομένη χρονική στιγμή να ενδιαφέρεται για τον 25χρονο χαφ του Ολυμπιακού και να τον έχει μάλιστα σε εκτίμηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «footmercato.com», ο γαλλικός σύλλογος ήρθε σε επικοινωνία με τους «ερυθρόλευκους» για να μάθει τους όρους μιας πιθανής μεταγραφής του Αφρικανού χαφ, καθώς ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αμαντού Ονάνα, τον οποίο πούλησε στην Έβερτον έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η γαλλική ομάδα έχει προχωρήσει σε επαφές και με το γραφείο μάνατζερ του Μαντί, το οποίο εκπροσωπεί και τον Λούντοβιτς Μπλας της Ναντ, παίκτη με τον οποίο μιλάει η Λιλ.

Δείτε το δημοσίευμα: