«Μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Τέγιο ο Ολυμπιακός»

Την δική του προσπάθεια κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να αποκτήσει τον Κρίστιαν Τέγιο, με τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι πρωταθλητές αναζητούν έναν εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά του 30χρονου πρώην παίκτη της Ρεάλ Μπέτις. Έναν παίκτη που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «ερυθρόλευκους», τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση.

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός, λοιπόν, ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό, με τους Ισπανούς την ίδια ώρα να κάνουν λόγο για απόσυρση άλλων ομάδων από την διεκδίκησή του και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του.

«Η Εσπανιόλ, η Οσασούνα και η Βαλένθια ενδιαφέρθηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν στα 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε ο εκπρόσωπος του Κρίστιαν Τέγιο. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Κάντιθ.

Και κάπου εδώ, η λύση μπορεί να έρθει από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο γνωστοποιεί ουσιαστικά πως ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει αυτό το ποσό στον 30χρονο μεσοεπιθετικό.