Επιμένουν οι Τούρκοι για Φενέρ και Σεμέδο

Ένα από τα βασικά θέματα «αποχωρήσεων» που «καίει» τον Ολυμπιακό, είναι εκείνο του Ρούμπεν Σεμέδο. Το «φλερτ» ανάμεσα στον Ρούμπεν Σεμέδο και τη Φενερμπαχτσέ συνεχίζεται. Για το «φλερτ» αυτό, γράφουν διαρκώς στην Τουρκία. Σχεδόν καθημερινά. Η Fanatik επανέρχεται για το ενδιαφέρον της ομάδας του Ζόρζε Ζεσούς, για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Η Φενέρ φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Κιμ Τζάε Κιμ, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με 39 συμμετοχές και 1 γκολ και για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, είναι αρκετά σοβαρό. Και έτσι, ο Ολυμπιακός αναμένει να έχει κάποια πρόταση, για τον Ρούμπεν Σεμέδο, εφόσον το θέμα Κιμ προχωρήσει.

Ο Σεμέδο στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αξία του πέφτει. Αγωνιστικά ο Σεμέδο παραμένει top class και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει αλλιώς την άμυνά του, πλέον, δεν σημαίνει ότι πρέπει να… ξεπουλήσει τον Σεμέδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.