Gazzetta dello Sport: «Μοντεστό στη Μόντσα, Ντε Σάνκτις στον Ολυμπιακό» (photo)

Ο Θρύλος φέρεται να βρίσκεται μπροστά σε αλλαγή στελέχους/στελεχών. Συγκεκριμένα, έχει προκύψει θέμα με πιθανό νέο τεχνικό διευθυντή και το όνομα του Μόργκαν Ντε Σάνκτις παίζει πολύ δυνατά, όπως σας έχουμε αναφέρει χαρακτηριστικά. Τώρα, σε συνέχεια αυτού του ρεπορτάζ, έρχεται και η Gazzetta dello Sport, για να δώσει τη δική της εκδοχή στο θέμα. Και να τονίσει πως την ώρα κατά την οποία ο Ντε Σάνκτις έρχεται στον Ολυμπιακό, ο Μοντεστό αναχωρεί για τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μοντεστό είναι επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού από το 2017, ενώ τη σεζόν 2016/17 εκτελούσε χρέη αθλητικού διευθυντή στους «ερυθρολεύκους». Η Gazzetta dello Sport τονίζει πως ο Μοντεστό είναι ένας «εξαιρετικός ανιχνευτής ταλέντων», ενώ τονίζεται ότι ήταν ένας από τους «στρατηγούς» του Μαρινάκη όλα αυτά τα χρόνια. Θυμίζουμε ότι η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανέβηκε φέτος στη Serie A. Μένει να φανεί αν αυτά που «βλέπουν» οι Ιταλοί, έχουν βάση.