Κόπα Άφρικα: Βασικός ο Γκάρι, στον πάγκο ο Σισέ

Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες κοντραρίζονται στις 18:00 για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα, με τοιν Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού να μη βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της εθνικής του ομάδας, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Σενεγάλη και Πράσινο Ακρωτήριο θα δώσουν μια μεγάλη μάχη, απόψε, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα. Δύο ομάδες που πραγματοποιούν πολύ καλή διοργάνωση και θα "παλέψουν" για την πρόκριση.

Μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, καθώς ένας εκ των Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει εκτός συνέχειας Κόπα Άφρικα και θα επιστρέψει άμεσα στο Ρέντη, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να προσφέρει μια ακόμη λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Και οι δύο παίκτες πραγματοποιούν ένα εξαιρετικό τουρνούα, όντες από τους καλύτερους παίκτες των ομάδων τους μέχρι τώρα και δίνοντας στο Λιμάνι, έναν λόγο να χαμογελούν, λόγω της εξαιρετικής τους κατάστασης.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18:00 και κρίνεται ένα εισιτήριο για τα προημιτελικα του Κόπα Άφρικα, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάλι-Ισημερινή Γουινέα.