Liverpoolecho: «Ο Αγκιμπού Καμαρά θα μπορούσε να είναι ο νέος Λούκας Λέιβα στην Λίβερπουλ»

Ένα ακόμη δημοσίευμα ήρθε από το Νησί και συνδέει τον Αγκιμπού Καμαρά με την  Premier League και συγκεκριμένα Λίβερπουλ. Στο δημοσίευμα της «liverpoolecho», αναφέρεται πως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Θρύλου, βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και θα μπορούσε να γίνει ο νέος… Λούκας Λέιβα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «liverpoolecho», οι άνθρωποι της Λίβερπουλ θα παρακολουθήσουν το… αστέρι του Θρύλου στο Κόπα Άφρικα, βλέποντας στο πρόσωπο του έναν ιδανικό διάδοχο του Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Ο Αγκιμπού χαρακτηρίζεται ως «ένας παίκτης ικανός να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης» και στη συνέχεια στο κείμενο αναγράφονται μερικά από τα στατιστικά του Αγκιμπού Καμαρά, τα οποία… «τρέλαναν» τους Άγγλους.

Ο μεσοεπιθετικός από την Γουινέα είναι ένας από τους 5 παίκτες που έχουν πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ και τρεις ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μόλις 5 παίκτες έχουν περισσότερα τάκλιν ανά ενενηντάλεπτο από τον Αγκιμπού Καμαρά στο Europa League, ένας εκ των οποίων είναι ο Λούκας Λέιβα.