ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Μετά την πρεμιέρα του στη φάση τω ομίλων του Europa League και τη νίκη επί της Αντβέρπ (2-1), ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Πόλη, ώστε να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε και όχι μόνο έφτασε σε 2η διαδοχική νίκη, αλλά το έκανε και με πειστική εμφάνιση και… σόου Μασούρα (3-0). Στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι, επικράτησαν στα 3/4 φετινά ματς, αφού μετά την ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα, ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Λαμία (2-1), Απόλλων Σμύρνης (4-1) και Αστέρα Τρίπολης (2-0). Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 2-0-2 στο πρωτάθλημα και ερχόμενος από εμφατική νίκη (5-1) με αντίπαλο τον Βόλο, πηγαίνει στο Φάληρο για το μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στις 20:30 της Κυριακής.

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/10, 20:30), με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, έμεινε ο Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στο μακρό προσαγωγό του αριστερού ισχίου και τέθηκε νοκ-άουτ από το αυριανό παιχνίδι με το Τριφύλλι, για την 5η αγωνιστική της Super League. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού και δεν είχε παίξει ούτε στον πρόσφατο αγώνα με την Φενέρ για τους ομίλους του Europa League.

Αντίθετα, στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, με το όνομα του 30χρονου εξτρέμ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το διπλό στην Τουρκία, θέλουν απέναντι στον Παναθηναϊκό να πετύχουν την τέταρτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακόμα μία απουσία έχει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Γιάννης Κώτσιρας προσβλήθηκε από ίωση και δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ προστέθηκε στις απουσίες των Βέλεθ, Διούδη, Ιωαννίδη, Κουρμπέλη και Σένκεφελντ.

 

Ο Γιοβάνοβιτς πήρε την αποστολή παίκτες που έχει χαμηλά στις επιλογές του, όπως τους Ενγκμπακοτό και Μπουζούκη, ενώ ο μόνος διαθέσιμος αμυντικός στον πάγκο θα είναι ο νεαρός στόπερ, Ρόμπι.

Την 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Σάρλια, Ρόμπι, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Μακέντα, Καρλίτος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Σωκράτης: «Μακάρι εμείς οι νικητές»

Έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Με την εμπειρία του, ξέρει τι σημαίνει να παίζεις μεγάλα ντέρμπι, όπως το ελληνικό ‘el clasico’ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μιλώντας στη Nova, ο Έλληνας σεντερ μπακ τοποθετήθηκε:

Για τον θρίαμβο, στην Πόλη: «Μία πολύ μεγάλη νίκη, πράγματι. Μία νίκη σημαντική για την ομάδα μας, αλλά και για όλη την Ελλάδα, για τους λόγους που ξέρουμε. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό χθες, αλλά από σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι και πρέπει να κοιτάξουμε να νικήσουμε».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη συγκίνησή του, μετά τη νίκη: «Πράγματι ήταν συγκινημένος. Δεν πρόκειται μόνο για μια μεγάλη νίκη για εμάς, αλλά και για όλους του Έλληνες. Αλλά τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Τα κεφάλια μέσα, λοιπόν και να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς».

Για τον Γιώργο Μασούρα: «Έχει δείξει πόσο πολύ έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικός όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι έχει και άλλα παιδιά, όπως ο Μπουχαλάκης, ο Ανδρούτσος, ο Βρουσάι, ο Σουρλής, σίγουρα ξεχνάω κάποιους αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχουν πολλοί. Μια φουρνιά που έρχεται από πίσω, πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική».

Για το ντέρμπι: «Δεν έχω παίξει πολλά στην Ελλάδα, αλλά έχω παίξει αντίστοιχα ντέρμπι σε άλλες χώρες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από αυτά που έχουμε δει είναι πως στην καλή του μέρα είναι πολύ καλός. Εμείς βγάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά έχουμε και διαστήματα, τα οποία δεν είναι καλά και αυτά κοιτάμε να βελτιώσουμε. Εύχομαι να είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε καλύτεροι, να κερδίσουμε, και να βγούμε όλοι υγιείς από το γήπεδο».

Για το αν το ντέρμπι είναι ξεχωριστό στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω αν είναι ξεχωριστό για την Ευρώπη. Είναι σίγουρα για εμάς τους Έλληνες, γιατί το βλέπουμε διαφορετικά. Όπως εγώ στη Γερμανία έζησα το Ντόρτμουντ-Μπάγερν ως ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ για τους Γερμανούς ήταν το μεγάλο ντέρμπι, πολύ ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται αυτό το ματς. Και εγώ, αλλά και οι Έλληνες, νιώθουμε λίγο ξεχωριστά για το ντέρμπι. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε νικητές, από το γήπεδο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |