«Μηχανάκι» (videos)

Έχει δεχθεί ήδη κριτική. Για την αξία του. Για την ικανότητά του. Για το ταλέντο του. Αλλά και για το εάν μπορεί να σταθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ακόμη και φέτος, αρκετούς μήνες μετά από την πρώτη φορά, κατά την οποία φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Όλεγκ ακόμη δεχόταν αμφισβήτηση. Εσχάτως, όμως, άλλαξε το «τσιπ». Ο ίδιος. Μόνος του.

Ο Όλεγκ έχει μετατραπεί στο… απόλυτο «μηχανάκι» στην πτέρυγα του Θρύλου. Αρχίζει δεδομένα αριστερά στην άμυνα και ο μόνος λόγος, για τον οποίο βγαίνει από την 11άδα, είναι για να πάρει «ανάσες». Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος αποκτήθηκε, θεωρητικά, για να μπει στο αριστερό άκρο της άμυνας και να βάλει… ζόρια στον Όλεγκ, μετατοπίστηκε… άμεσα στο δεξιό άκρο της άμυνας. Έβγαλε από την ενδεκάδα Λαλά και Ανδρούτσο και άφησε τον Όλεγκ μόνο του, αριστερά, να καλύπτει την πλευρά.

 

 

Ο Μαρτίνς έχει την εναλλακτική του Καρμπόβνικ για τα αριστερά, εφόσον θέλει να ξεκουράσει τον Ρέαμπτσιουκ. Ο οποίος είναι τρομερά ανεβασμένος. Παίζει κάθε ματς και καλύτερα, σκόραρε το νικητήριο γκολ, απέναντι στην Αντβέρπ, στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το οποίο προσφέρει. Ο Ρέαμπτσιουκ γίνεται ολοένα και πιο αξιόπιστος αμυντικά, ενώ βελτιώνει και τη συμμετοχή του, στην επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Κάτι το οποίο ο Μαρτίνς σημειώνει, κρατά και ανταμείβει. Με εμπιστοσύνη και συμμετοχές του Όλεγκ, στην αρχική ενδεκάδα.