Πορτογάλοι: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Έντουαρντς»

Ένα όνομα, το οποίο έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες, στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, αφορά στα εξτρέμ. Ο Έντουαρντς της Γκιμαράες είναι μια εξαιρετική, όσο και τρομερά δύσκολη περίπτωση. Ο 22χρονος εξτρέμ (παίζει δεξιά, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός) είναι τρομερή περίπτωση, εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον κάνει δικό του, αλλά πρόκειται πραγματικά και για μία πολύ, πολύ δύσκολη μεταγραφική υπόθεση. Ακριβός ο ποδοσφαιριστής, τον κοστολογεί το transfermarkt στα 10 εκ. ευρώ, ενώ η Γκιμαράες φέρεται να ζητάει περισσότερα.

 

 

Από εκεί και πέρα, η Desportivo de Guimaraes αναφέρει πως στο κόλπο μπαίνουν και οι Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, ως «έμψυχα ανταλλάγματα». Να παραχωρήσει ο Ολυμπιακός τους δύο ποδοσφαιριστές του, αλλά και να δώσει ένα ποσό, προκειμένου να κάνει δικό του τον Μάρκους Έντουαρντς. Σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, για το τι έγραφαν στην Πορτογαλία, για τον 22χρονο εξτρέμ, με θητεία και στην Αγγλία, στις μικρές ομάδες της Τότεναμ, αλλά και τη Νόργουιτς, αλλά και με παρουσία στις Εξέλσιορ και Βιτόρια Γκιμαράες.

Η O’ Jogo αναφέρει ότι στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του νεαρού εξαιρετικού εξτρέμ, είναι και η Νιουκάστλ, βάζοντας έτσι… δύσκολα, στον Θρύλο.

** Η κεντρική φωτό είναι από τη σελίδα της Βιτόρια Γκιμαράες στο Facebook.