Ο Χολέμπας και ο σχεδιασμός για τα αριστερά

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει στα χέρια του μία πρόταση, από τον Ολυμπιακό, για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Την έχει εξετάσει και παράλληλα σκάναρε και την αγορά, για να δει τι άλλο «παίζει». Λογικό, στην προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του, να κοιτάζει τις επιλογές του διεξοδικά, πριν απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόταση. Ο Χοσέ είναι αρκετά δεμένος με τον Θρύλο και μέσα στην ημέρα αναμένεται να απαντήσει, αναφορικά με την πρόταση που έχει στα χέρια του.

Αίσθηση ακόμη δεν υπάρχει. Η λογική λέει ότι αν ήθελε να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού, οριστικά, θα το είχε κάνει ήδη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τη δεχθεί. Και για αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός σκανάρει επίσης την αγορά, για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που χρειαστεί να κινηθεί άμεσα, για την εύρεση αριστερού μπακ. Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, τόσο καιρό, εννοείται, αλλά αντιθέτως έχει επιλογές, για τις οποίες αναμένεται να κινηθεί, εφόσον του Χολέμπας οδηγηθεί οριστικά σε φινάλε με αρνητική απάντηση.

Εάν ο Χολέμπας δεν μείνει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αριστερό μπακ. Ακόμη και για παίκτη που μπορεί να είναι και μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ.