Διαιτητή που δεν ορίζει η UEFA όρισε ο Κλάτενμπεργκ

Το… τερμάτισε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, βάζοντας τον Σκοπιανό Αλεξάνταρ Στάβρεφ, στο ματς του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ… Έναν διαιτητή που δεν ορίζει η UEFA βάζει στην Τούμπα ο Κλάτενμπεργκ, από την πρώτη κατηγορία, μεν, αλλά… μάλλον χαμηλού επιπέδου ικανοτήτων, αφού όπως φαίνεται, ο Στάβρεφ έχει να οριστεί από τον Νοέμβριο του 2020…

Δεν μπήκε, δηλαδή, ούτε στα προκριματικά του Μουντιάλ, ούτε και με συχνότητα, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Αλεξάνταρ Στάβρεφ γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1977 και από τους προαναφερόμενους ορισμούς του, δεδομένου ότι είναι 44 ετών, φαίνεται πως η UEFA δεν τον υπολογίζει και ιδιαίτερα. Με δεδομένο πάντα ότι και το όριο είναι τα 45 έτη.

Κάποια στιγμή, πριν από μερικά χρόνια, ήταν στον πίνακα των υποψηφίων για την ελίτ κατηγορία, όμως ποτέ δεν τον προώθησαν. Για πρώτη φορά ορίζεται σε ματς της Superleague και για πρώτη φορά σφυρίζει ματς μεταξύ ελληνικών ομάδων.

Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός βοηθοί του Στάβρεφ θα είναι οι συμπατριώτες του Κονσταντίνοφ και Πετρέσκι, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), VAR o Ολλανδός Μάνετσοτ, AVAR ο Μπουξμπάουμ Ανατολικής Αττικής και παρατηρητής ο Ταπατζάς (Θράκης). Ούτε διεθνή παρατηρητή δεν έβαλε ο αρχιδιαιτητής, γεγονός που μαρτυρά μία… προχειρότητα, στους ορισμούς.