Πάνω από Ριβάλντο και Μιραλάς ο Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να βρει μία νίκη, στο χθεσινοβραδινό ματς, στη Λεωφόρο, ωστόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατάφερε να βρει άλλο ένα γκολ. Όπως κάνει συνήθως. Ανέβασε, έτσι, το ατομικό του ρεκόρ, αλλά και εκείνο της ομάδας, εν τω συνόλω. Ο Μαροκινός, με Με το 37ο γκολ του, συνολικά, ανέβηκε στη σχετική λίστα των σκόρερ του Θρύλου, ξεπερνώντας Μιραλάς και Ριβάλντο.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν από 36 γκολ και έτσι, ο μπόμπερ τους άφησε, πλέον, πίσω. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν πετύχει και πολλά, αλλά και σημαντικά γκολ, για τον Θρύλο. Σημαντική η επιτυχία του Ελ Αραμπί, αν μη τι άλλο. Ο Μαροκινός δείχνει ότι συνεχίζει στον σωστό δρόμο, όσον αφορά το σκοράρισμα.

Σε ό,τι αφορά του ξένους ποδοσφαιριστές, ο Ελ Αραμπί ανέβηκε στην 7η θέση, βρισκόμενος πίσω μόνο από τους Τζόρτζεβιτς (127), Ίβιτς (64), Τζιοβάνι (61), Τριαντάφυλλο (59), Προτασόφ (49) και Τζιμπούρ (39). Και έχει ακόμη πολλά, πολλά ματς μπροστά του, φέτος, αλλά και του χρόνου (και βλέπουμε) για να συνεχίσει…