Εγγύηση το πάθος του για τον Ολυμπιακό…

Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα χαράς. Αλλά έχει ζήσει τόσες πολλές, στο τιμόνι της ομάδας που αγαπάει… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικαιώθηκε χθες (28/1) με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου, για το θέμα της δίκης των «28», γιατί σε όλη αυτή τη διαδρομή, ποτέ δεν το έβαλε κάτω.

Ποτέ δεν ενέδωσε στον ανηλεή πόλεμο, τον οποίου του έκανε και του κάνει, ακόμη, το σύστημα. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού πρότασσε, πάντοτε, την αγάπη του, για την ομάδα του. Την αγάπη του, για το κόκκινο και το λευκό. Την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και για τον Θρύλο… Με αυτή ως οδηγό, δεν… προδόθηκε ποτέ. Και συνέχισε να προχωρά, με δρασκελιές, προς τα εμπρός.

Την ώρα που οι άλλοι είχαν επενδύσει όλο τους το ‘είναι’ στην καταστροφή του και στην καταστροφή του Ολυμπιακού, ο ίδιος προχωρούσε, διαλύοντας, το ένα μετά το άλλο, τα εμπόδια. Και συνέχισε να μεγαλώνει τον Ολυμπιακό, να τον οδηγεί από επιτυχία, σε επιτυχία. Από τίτλο, σε τίτλο. Και μόνο όπου, με το ‘έτσι θέλω’ έγιναν στέψεις… αλλού, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι.

Το πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Ολυμπιακό, ήταν πάντοτε οδηγός και εγγύηση. Και έτσι παραμένει. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η δικαίωση ήρθε, από το δικαστήριο, όμως μέσα του, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ήξερε πάντα, την αλήθεια. Όπως την ήξεραν και όλοι όσοι δεν… μάσησαν, από την προπαγάνδα και τα… παραμύθια της. Από όσους δεν… μάσησαν, από τις στημένες, εις βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, σκευωρίες.