Καίει και το θέμα του φορ!

Το θέμα Ρέαμπτσιουκ προχωράει και αν η Πόρτο δεν αποφασίσει να κάνει τα… τερτίπια της, μέχρι τέλους, τότε ο ταλαντούχος και έτοιμος Μολδαβός, θα φορέσει την ερυθρόλευκη και θα κάνει και εκείνος ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Ολυμπιακός θα ενισχύσει έτσι το αριστερό άκρο της άμυνας του, ένα κομμάτι της ομάδας, στο οποίο χρειάζεται τόνωση. Αλλά δεν είναι μόνο εκείνο, που… καίει τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, γενικά. Είναι και του επιθετικού!

Ο Αχμέντ Χασάν, άτυχος πολύ με τον κορονοϊό, παραμένει στα πιτς και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, ακόμη, εάν θα πρέπει να αναμένεται. να επιστρέψει στην ενεργό δράση άμεσα. Εννοούμε για τα σημαντικά παιχνίδια, τα οποία ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του, το αμέσως επόμενο διάστημα και τα οποία θα παίξουν μεγάλο ρόλο, στην εξέλιξη που θα έχει η σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό θα το δείξουν οι νέες εξετάσεις, τις οποίες θα κάνει ο Αιγύπτιος φορ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός καλείται να τονώσει και την επιθετική του γραμμή, αφού όπως φαίνεται ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα βασιστεί μόνο σε Σουντανί-Κάιπερς, για να πλαισιώσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο πρώτος φαίνεται καθαρά ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο, για να φτάσει στο καλό του επίπεδο, εκείνο στο οποίο τον έχουμε δει. Ο δεύτερος δεν δείχνει να είναι, εν πολλοίς, στα πλάνα του Μαρτίνς και δύσκολα θα κληθεί να πάρει χρόνο.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Ολυμπιακός αναζητά τον άνθρωπο που θα βρεθεί, ως μεταγραφή, στο Ρέντη, για να στηρίξει την επιθετική γραμμή του Μαρτίνς. Δεν το κάνει… μανιωδώς, αφού, όπως είπαμε, περιμένει να μάθει τι θα γίνει και με τον Αχμέντ Χασάν, για να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Θα τρέξουν οι εξελίξεις, αναλόγως με το τι θα πουν οι εξετάσεις του Αιγύπτιου, αλλά το θέμα του σέντερ φορ είναι πολύ σημαντικό, για τον Θρύλο…