Ρέαμπτσιουκ, ο εκλεκτός!

Όλα δείχνουν… γάμο. Γάμο μεταξύ Ολυμπιακού και Ρέαμπτσιουκ! Ο Θρύλος προχωράει για να κλείσει το θέμα του αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα και να καλύψει έτσι, με έναν νεαρό, εξελίξιμο, ταλαντούχο, αλλά και έτοιμο, με παραστάσεις, ποδοσφαιριστή, το κενό που αφήνει η αποχώρηση Βινάγκρε, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις, όπως φαίνεται και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε και ανακοινώσεις. Ο Ρέαμπτσιουκ κρίθηκε ως ο καταλληλότερος, για την θέση του αριστερού μπακ και έτσι ο Ολυμπιακός κλείνει το θέμα, δεν περιμένει.

Παράλληλα, φαίνεται πως κρατάει ανοικτή και την υπόθεση Νταλμπέρτ, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Ο Βραζιλιάνος είναι πιο δύσκολος, αλλά ο Θρύλος φέρεται να έχει πάρει το ΟΚ από την Ίντερ, για να προχωρήσει μέσω της Ρεν, το θέμα.

Προτεραιότητα, τούτη την ώρα, δείχνει να είναι ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Μαρτίνς. Αυτή είναι η υπόθεση που πάει να τελειώσει ο Θρύλος, κρατώντας stand by εκείνη του Βραζιλιάνου, της Ρεν. Δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις και μάλιστα άμεσα, οπότε είμαστε σε αναμονή και παρακολουθούμε τις εξελίξεις!