Δεν έχει μόνο το πρωτάθλημα να σκέφτεται

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού, έχουν να σχεδιάσουν, μπροστά, όχι μόνο για το 46ο αλλά και για τη διάκριση στην Ευρώπη. Ο Θρύλος είναι η μοναδική ομάδα, η οποία έχει να σχεδιάσει πλάνο Ευρώπης, τη νέα χρονιά, που έρχεται. Ο Ολυμπιακός παραμένει ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας, στην ευρωπαϊκή σκηνή, με αποτέλεσμα να πρέπει να οργανώσει το πλάνο του, για να ενισχυθεί ενόψει και των «μαχών» με την Αϊντχόφεν.

Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει λίγες ημέρες, από τη Διοίκηση, για να προχωρήσει το θέμα του αριστερού μπακ, το οποίο «καίει» και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα άλλα. Αλλά όχι μόνο με γνώμονα το πρωτάθλημα και τις υποχρεώσεις εκεί. Ο Θρύλος έχει να κοιτάξει και το ευρωπαϊκό του μέλλον και να ενισχύσει το ρόστερ του, εκεί όπου χρειάζεται. Ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός κόντρα στην Ολλανδική ομάδα και να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Θρύλος, σε αντίθεση με τους άλλους, δεν βάζει στην άκρη την Ευρώπη, για το πρωτάθλημα. Έχει μάθει να τα συνδυάζει και να τα κουμαντάρει, όλα τα καρπούζια, κάτω από τη μασχάλη. Να μπορεί να εμφανίζεται όπως πρέπει και εντός των συνόρων, αλλά να βγάζει την εικόνα, στην οποία μας έχει συνηθίσει και στα εκτός των συνόρων ματς. Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να κάνει… διακρίσεις και επιλογές διοργανώσεων και για τον λόγο αυτό, θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα στο έπακρο, τώρα τον Γενάρη.