Πολεμιστής, δείχνει τον δρόμο!

Για ακόμη μία φορά ένας ποδοσφαιριστής του Μαρτίνς βγάζει, καταθέτει, επιδεικνύει την ηγετική του συμπεριφορά. Την ηγετική του παρουσία. Αυτή τη φορά είναι ο Ραφίνια! Ένας πολεμιστής, ο οποίος δεν μπορεί να διανοηθεί το να λείψει από το ματς με τη Σίτι… Δεν μπορεί να φανταστεί το να χάσει τη μεγάλη «μάχη» με το μεγαθήριο που λέγεται Σίτι. Και για αυτό τον λόγο σφίγγει τα δόντια και όλα δείχνουν ότι θα είναι παρών!

Για ακόμη μία φορά, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής γίνεται παράδειγμα προς μίμηση και ετοιμάζεται να δείξει τον δρόμο. Για την ακρίβεια, τον δείχνει ήδη! Δείχνει πως είναι να… σκίζεσαι, για να φορέσεις τη φανέλα και να μπεις στο γήπεδο, να βοηθήσεις την ομάδα σου. Να μην μπορείς να φανταστείς, το να μείνεις εκτός. Έτσι γουστάρουμε εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ να βλέπουμε όλους τους παίκτες του Μαρτίνς…

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο σπουδαίος Βραζιλιάνος θα είναι παρών και πως δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσει τον αγώνα. Ας περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να το σιγουρέψουμε, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ραφίνια θα είναι ξανά παρών. Και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να μπορέσει να σταθεί όπως πρέπει, απέναντι στο μεγαθήριο. Και να πάρει αυτό που θέλει!