Ο Χολέμπας φορτσάρει, αλλά και ο Καμάρα!

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που μετά από διακοπή για  Εθνικές ομάδες, ο Θρύλος καλείται να δώσει ντέρμπι και μετά από λίγα εικοσιτετράωρα παιχνίδι ομίλων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός είναι, τα έχει… φάει με το κουτάλι αυτά τα σκηνικά… Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μαρτίνς και απολύτως… άνετος, να προετοιμάσει την ομάδα του, για να… ρίξει «φάπα» στον πελάτη…

Το αξιοσημείωτο της ημέρας είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό ο Χοσέ Χολέμπας θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος μπακ, αλλά και Βινάγκρε, κάνουν ειδικό πρόγραμμα και τα χαμόγελα για τον Χοσέ φανερώνουν ότι λογικά θα είναι ΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» από αύριο θα έχουν στη διάθεση τους και τον Σισέ που επιστρέφει στο Ρέντη ενώ οι υπόλοιποι διεθνής παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι και την Παρασκευή.

Παράλληλα, φορτσάρει και ο Καμαρά, ο οποίος ενσωματώθηκε και άρχισε ήδη να ανεβάζει ρυθμό, για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ευχάριστο πολύ, το νέο αυτό, για τον Μαρτίνς.