Θρύλε κάνε το θαύμα σου!

Γράψε τη δική σου ιστορία! Γράψε το δικό σου, νέο ΕΠΟΣ! Ο Ολυμπιακός είσαι! ΘΡΥΛΟΣ είσαι! Και απόψε στις 22:00, έχεις μπροστά σου, άλλη μία τεράστια δοκιμασία. Άλλη μία σπουδαία βραδιά. Άλλη μία μεγάλη πρόκληση, η οποία απλώνεται μπροστά σου, για να την ξεπεράσεις!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Δοκιμάζεται απόψε, στο γήπεδο της Σίτι, όπου δίνει το πιο δύσκολο ματς του, στη φάση των ομίλων. Μέχρι το επόμενο… Ο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του, έχει τσεκάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής του προσέγγισης και είναι έτοιμος να καθοδηγήσει την ομάδα του, σε ένα νέο… ΕΠΟΣ!

Μόνο εμείς μπορούμε να ζούμε τέτοιες στιγμές. Μόνο εμείς μπορούμε να ζούμε τέτοιες βραδιές. Μόνο εμείς μπορούμε να είμαστε εκεί. Παρόντες, στα αστέρια, δίπλα στους κορυφαίους. Και απόψε το βράδυ, στις 22:00, είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε ακόμη ένα μεγάλο, ευρωπαϊκό βράδυ…

Πάμε Θρύλε, πάμε για την υπέρβαση που απαιτεί το Τσάμπιονς Λιγκ! Πάμε για το θαύμα, απέναντι στο μεγαθήριο, που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι. Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια είναι… ένα και απόψε!