Ντροπή! Έβριζαν τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ντροπή, αίσχος, αηδία! Υβριστικά συνθήματα σε βάρος του ΠΑΟΚ ακούστηκαν στη Λεωφόρο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Του τεράστιου αυτού ποδοσφαιρικού γεγονότος που συγκεντρώνει εκατομμύρια βλέμματα κάθε χρόνο τέτοια εποχή!

Χωρίς ίχνος... ντροπής, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που πήραν τη θέση των μπαλονιών στο πέταλο της θύρας 13, που άνοιξε ξανά τις πόρτες της για το κοινό, ξεστόμισαν ένα υβριστικό σύνθημα με… αποδέκτη τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ που πριν την έναρξη του παιχνιδιού βράβευσε η διοίκηση των πράσινων για τα 90 του χρόνια!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν πέσει τα πρώτα τηλέφωνα μεταξύ Γιάννη και Ιβάν με τον δεύτερο να ζητάει εξηγήσεις από τον πρώτο για τη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού. Κουβέντα επί του θέματος έκανε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον Λούμπος Μίχελ.

Απολογητική στάση κράτησε ο Γιάννης υποστηρίζοντας ότι τα συνθήματα ακούστηκαν από μια μικρή μερίδα και κυρίως για... ξεκάρφωμα! Δοκιμάζεται, βλέπεται, ο συνασπισμός των άτιτλων μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ!