Πρωτοκλασάτο… backup, ή και… όχι!

Το όνομα του Γκαρσία βγήκε στη δημοσιότητα, ως μία εναλλακτική για την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο ποδοσφαιριστής, από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο εμφανίστηκε αρχικά στην καθημερινότητά μας, ως ένα… backup της υπόθεσης Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά πλέον έχει γίνει… ισάξια. Και δεν αποκλείεται να έχουμε και στις δύο υποθέσεις θετική κατάληξη, για τα εξτρέμ του Μαρτίνς.

Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ήδη ο Θρύλος έχει κάνει πρόταση στην Μπεϊτάρ, για να πάρει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και να τον φέρει στο λιμάνι, ακόμη και αν καταφέρει να τελειώσει θετικά την υπόθεση Ροντρίγκες. Ο Γκαρσία αρέσει στον Μαρτίνς, όπως και ο Ροντρίγκες. Και οι δύο είναι ποδοσφαιριστές με χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε, λοιπόν, εάν ο Θρύλος καταφέρει να δουλέψει με επιτυχία και τις δύο υποθέσεις και όχι τη μία ως εναλλακτική της άλλης. Άλλωστε, ο Μαρτίνς παίζει πολύ από τα άκρα και εκεί θέλει την ομάδα του να είναι εξίσου δυνατή και έτοιμη, με καλές λύσεις σε όλες τις πλευρές.