Ο Πέπε αποχαιρέτησε την Γκιμαράες (photo)

Νέα σελίδα στην καριέρα του Πέπε, αποτελεί ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός! Οι τίτλοι, οι διακρίσεις, το Champions League, βρίσκονται όλα μπροστά του. Και εκείνος δείχνει έτοιμος να τα αδράξει και να τα κάνει δικά του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού! Μάλιστα, αλλάζοντας σελίδα, δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει την πρώην, πλέον, ομάδα του, με λόγια θερμά και με αγάπη.

«Θα μπορούσα να πω ότι η σύνδεση με τη Γκιμαράες τελείωσε. Από την πλευρά μου σε αυτό το σημείωμα θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Αρχικά τους φιλάθλους του συλλόγου, που είναι αυτά τα άτομα που τον κάνουν μεγάλο.

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη σας από τη μέρα της άφιξης μου έως και την ημέρα της αποχώρηση μου.  Δεν έχω λόγια για να εκφράσω ότι μου δώσατε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της  ομάδας που πίστεψε σε εμένα.

Ακόμα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στις τεχνικές ομάδες που με μεγάλωσαν σαν άνδρα αλλά και ως παίκτη. Επιπλέον το ιατρικό επιτελείο που πάντα ενδιαφερόταν για την κατάσταση μου, προκειμένου να δώσω το 100% μέσα στο γήπεδο.

Τέλος ευχαριστώ την Γκιμαράες που πρόσφερε την όμορφη γυναίκα μου. Σας εύχομαι επιτυχίες και πολλά επιτεύγματα».

Δείτε το: