Τι γίνεται με τα άκρα…

Ο Ολυμπιακός θέλει, μεταξύ άλλων υποθέσεων, να ενισχύσει και τα άκρα του, με έναν ποδοσφαιριστή, όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες, για τον οποίο ο Μαρτίνς και άπαντες στην ομάδα, έχουν την καλύτερη άποψη. Ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία πήρε μαζί του στη Γουλβς, ο Ντανιέλ Ποντένσε και για τον λόγο αυτό, ο Θρύλος κάνει ό,τι μπορεί, για να καταφέρει να πάρει τον Ροντρίγκες.

Μία υπόθεση, βέβαια, η οποία όπως σας έχουμε αναφέρει, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρείται. Ο ποδοσφαιριστής μπλέκεται με τη συμφωνία των Αλ Ιτιχάντ και Φενερμπαχτσέ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει να κάνει και με τις δύο πλευρές, στις διαπραγματεύσεις του. Παρόλα αυτά, η Διοίκηση των Πειραιωτών συνεχίζει την προσέγγιση και προς τις δύο ομάδες, για να καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» και να φέρει τον ποδοσφαιριστή, στον Πειραιά.

Ο Ροντρίγκες δείχνει ζεστός να παίξει ξανά στην Ελλάδα, έχει γνώση της κατάστασης εδώ και του πρωταθλήματος, γεγονός που θα του επιτρέψει να έχει μία γρήγορα προσαρμογή. Έτσι ο Ολυμπιακός κινείται για να προχωρήσει και να ολοκληρώσει την υπόθεση, η οποία μόνο εύκολη, όπως είπαμε, δεν είναι.