Δεν κάνει πίσω!

Ο Ζαϊντού, δίχως να είναι φυσικά η μόνη λύση, την οποία έχει ο Ολυμπιακός, για το αριστερό άκρο, φαντάζει ως ο Νο1 στόχος για να πάρει το χρίσμα από τον Πέδρο Μαρτίνς και να ονομαστεί «αντι-Τσιμίκας». Η αποχώρηση του Έλληνα μπακ άφησε εκεί ένα κενό, το οποίο ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Ζαϊντού, ως βασικός, αλλά και ο Χολέμπας (από πίσω του) μπορούν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Έτσι, έχει δώσει το ΟΚ στη Διοίκηση του Ολυμπιακού, να κλείσει τον παίκτη.

Αυτό, όπως σας έχουμε ενημερώσει μόνο εύκολο δεν είναι, αφού στο κόλπο, για την απόκτησή του, έχει μπει δυνατά και η Πόρτο. Παρόλα αυτά, οι Πορτογάλοι δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημη πρόταση και έτσι το «σας δίνουμε 4 εκ. ευρώ για τον παίκτη», το οποίο φέρονται να έχουν πει στην Σάντα Κλάρα, παραμένει, μέχρι στιγμής, αυτό ακριβώς: Λόγια.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση, 3 εκ. ευρώ. Επίσημα. Είναι λογικό η Σάντα Κλάρα να πάρει αυτή την πρόταση και να προσπαθήσει να πιέσει την Πόρτο, να κάνει τη δική της, για να πάρει περισσότερα χρήματα. Αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Και έτσι ο Ολυμπιακός παραμένει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ζαϊντού. Και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, φυσικά, αφού ο Μαρτίνς θέλει πολύ τον παίκτη. Η Πόρτο δεν είναι ένας απλός αντίπαλος, στην υπόθεση, αλλά ο Ολυμπιακός το παλεύει και θα συνεχίσει να το παλεύει.