«Σειρήνες» από Γερμανία για «Λέο»

Ο Λεονάρντο Κούτρης παραμένει σε στάδιο αποκατάστασης, από τον τραυματισμό του, ο οποίους του είχε στερήσει τη δυνατότητα, να πάρει περισσότερα παιχνίδι πέρυσι, στη Μαγιόρκα, όπου είχε πάει να παίξει δανεικός. Ο «Λέο» παραμένει, παρόλα αυτά, ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής, ο οποίος τραβάει τα βλέμματα ομάδων από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός έχει ήδη… ενόχληση, για τον διεθνή μπακ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι Πειραιώτες έχουν πρόταση, στα χέρια τους, από ομάδα της Γερμανίας, η οποία τσεκάρει τον Κούτρη και θεωρεί ότι πρέπει να επενδύσει επάνω του. Πρόταση, την οποία οι άνθρωποι της Διοίκησης του Συλλόγου αναμένεται να αξιολογήσουν τις προσεχείς ημέρες και αναλόγως να κινηθούν.

Ο Λεονάρντο δεν φαίνεται να είναι, αυτή τη στιγμή, ψηλά στη λίστα για τα αριστερά. Με την έλευση του Χοσέ Χολέμπας, αλλά και με τη δεδομένη επιθυμία του Μαρτίνς, η ομάδα να αποκτήσει ακόμη έναν αριστερό μπακ, ο οποίος θα λογίζεται ως βασικός, ο «Λέο» αυτομάτως μοιάζει να πηγαίνει… τρίτος στην ιεραρχία.

Αυτό δεν είναι απόλυτο και ο Μαρτίνς έχει δείξει πως εκείνοι που αξίζουν να παίζουν, παίρνουν την ευκαιρία τους. Μένει να φανεί, λοιπόν, τι θα αποφασίσουν οι δύο πλευρές, ο Ολυμπιακός και ο Κούτρης, δηλαδή, ότι είναι καλύτερο για το μέλλον του. Αλλά και -φυσικά- να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Θρύλος.