Πέπε και Γκάρι οι επόμενοι

Μετά τους Ραφίνια και Χολέμπας, οι περιπτώσεις των οποίων προχωρούν και ολοκληρώνονται άμεσα, ο Ολυμπιακός… αλλάζει κατεύθυνση. Στρέφεται περισσότερο στο κέντρο και πιο μπροστά, για να συνεχίσει τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ, της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς μελετάει όλες τις λύσεις που έχει στα χέρια του, δίνει το «ΟΚ» για τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους κρίνει ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και η Διοίκηση προχωράει με τις διαπραγματεύσεις, για να έρθουν αυτοί, στο λιμάνι! Εν προκειμένω… δύο Ροντρίγκες! Ο Πέπε (Πέδρο) και ο Γκάρι!

Ο Πέπε (Πέδρο Ροντρίγκες) της Γκιμαράες, είναι ο στόχος του Μαρτίνς για τον άξονα, με τον 23χρονο ταλαντούχο κεντρικό (και λιγότερο αμυντικό) χαφ να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μαρτίνς, για τη θέση! Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα του, για να τον φέρει στο λιμάνι και να κλείσει, έτσι, ακόμη ένα θέμα, σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, για τη νέα σεζόν!

Από την άλλη, υπάρχει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο… γνωστός μας, από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι δανεικός στη Φενερμπαχτσέ, από την Αλ Ιτιχάντ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε αφήσει καλή εικόνα, κατά την παρουσία του εδώ, όμως σε Φενέρ δεν έχει… κολλήσει, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να ετοιμάζονται να διακόψουν τον «διετή» δανεισμό του. Κάπου εκεί φέρεται να μπαίνει «σφήνα» ο Θρύλος και να είναι σε διαπραγματεύσεις, με την ομάδα από τη Σαυδική Αραβία, για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.

Αναμένουμε! Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει και έχουμε ακόμη πολλά και ωραία να δούμε!!