Δύο «Γάλλοι» προ των πυλών!

Προχωρά τις μεταγραφικές του υποθέσεις ο Ολυμπιακός! Δεν περιμένει να παίξει το ματς με τη Γουλβς, αν και εκείνο, φυσικά, προέχει. Η Διοίκηση του Συλλόγου δουλεύει ενεργά δύο μεταγραφικές περιπτώσεις, με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να τονώσουν ιδιαιτέρως τα άκρα του Θρύλου! Ο λόγος για τον Μαξ Γκραντέλ και τον Μιγκέλ Τράουκο!

Αμφότεροι οι «Γάλλοι» μοιάζουν έτοιμοι να πάρουν το αεροπλάνο για την Ελλάδα και να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους στον Ολυμπιακό, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους. Τόσο ο 32χρονος εξτρέμ, όσο και ο 27χρονος μπακ, μοιάζουν ικανοί να προσφέρουν σημαντική ενίσχυση τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και για τον λόγο αυτό ο Μαρτίνς τους ξεχώρισε και τους επέλεξε, μεταξύ άλλων περιπτώσεων για την θέση τους.

Σε ό,τι αφορά τον Γκραντέλ, δεν αναμένεται να είναι ο μόνος εξτρέμ, που θα αποκτηθεί, αλλά αναμένεται να είναι ο πρώτος. Μένει ελεύθερος από την Τουλούζ και όταν αυτό συμβεί (αναμένεται άμεσα) θα έρθει στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τράουκο, ο οποίος δεν «κόλλησε» στη Σεντ Ετιέν και δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αποχωρεί από τους Στεφανουά και να εμφανίζεται έτοιμος να πιάσει λιμάνι…