Πάει για τον 25ο τίτλο του!

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Οι "ερυθρόλευκοι" έγραψαν ιστορία με τα πολλά ρεκόρ που πέτυχαν, ενώ έφτασαν και στην κατάκτηση του ταχύτερου τίτλου πρωταθλητή στην ιστορία τους φέτος. Αλλά ο τίτλος είχε ιδιαίτερα σημασία, σε ατομικό επίπεδο, και για τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο "Κούτσου" κατέκτησε τον 24ο ατομικό του τίτλο. Και πλέον έχει βάλει στο στόχαστρο το νταμπλ που θα είναι ο τίτλος νούμερο 25! Η ουσία είναι έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, όσον αφορά στην κατάκτηση τίτλων!

Για την ιστορία να πούμε ότι έχει κατακτήσει 3 με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής, έναν με τη Ρίβερ Πλέιτ, 4 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 15 με την Ίντερ και ήδη έναν με το Θρύλο. Και όλα αυτά έχοντας στην καριέρα του περισσότερα από 850 επίσημα ματς.

Με τον ίδιο να σχολιάζει μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ότι "Προσωπικά απόλαυσα και χάρηκα πολύ ένα ακόμα πρωτάθλημα στην καριέρα μου. Ο επόμενος στόχος μας είναι το Κύπελλο. Στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά στην Τούμπα είχαμε κερδίσει με 2-1 πριν τελειώσει ο αγώνας. Το ματς κατακυρώθηκε 3-0 εξαιτίας των όσων έγιναν και δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση".