Το έκαναν με μεγάλη χαρά!

Είναι κάτι που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για έναν ενήλικα. Να ακούει ευχαριστώ για ό,τι κάνει από ένα μικρό παιδί! Έχει πολύ μεγάλη αξία και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Όπως αυτό που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία διανομής φαγητού και ρούχων στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά. Και υπάρχουν στιγμές που είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερες και σημαίνουν πολλά.

Την ώρα που ο Κασάμι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, είχε μαζί τους ένα μικρό παιδάκι, έναν νεαρό πρόσφυγα, στον οποίο ο Ελβετός μέσος έδωσε και ένα δώρο! Ο μικρός τον κοιτούσε στα μάτια όση ώρα ο Παϊτίμ μιλούσε και του έλεγε συνεχώς "ευχαριστώ" που εκείνος και οι συμπαίκτες του βρέθηκαν στον Πειραιά, προσφέροντας ελπίδα και χαμόγελα σε όλους αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους!

Σάμπως ο Καμπιάσο πήγε πίσω; Και εκείνος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να χαμογελάσουν αυτά τα παιδιά. Και με ορισμένα έκανε και high 5, κάνοντάς τα να χαμογελούν και να ξεφεύγουν για λίγο από την σκληρή τους καθημερινότητα!